VOOR WIE

Kijk, er staat geen maat op persoonlijke ontwikkeling. Als je vastloopt, loop je vast.

Of je nu 10 jaar bent of 60, man of vrouw, een andere culturele achtergrond hebt, een andere nationaliteit hebt,… dit zijn ‘uiterlijke’ aspecten die geen verschil maken als je aan de slag wil met jezelf. Ze kunnen natuurlijk wel invloed hebben op je leven, waardoor elk verhaal, elke ervaring anders is.

Zo is ook de reden dat je vastloopt, of dat je steeds maar weer in dezelfde vervelende situaties terechtkomt, of voelt dat er iets niet klopt, maar (nog) niet weet wat het is, of… voor iedereen anders.

Dit gezegd zijnde, als je wil groeien in je persoonlijke ontwikkeling, ongeacht wat je achtergrond is, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Voor de ouders onder jullie wil dit dus ook zeggen dat je kind/jongere ook zeer welkom is als ze hier behoefte aan hebben. Zodra ze het punt hebben bereikt dat ze zich verbaal voldoende kunnen uitdrukken zodat ik met hen in gesprek kan gaan, dan zijn we vertrokken.

Als je twijfelt of je voor jouw situatie bij mij terecht kan, voel je vrij om even contact met me op te nemen.

Praktisch

Een sessie duurt 1,5uur en vindt plaats bij mij thuis in een aangenaam ingerichte praktijkruimte, gelegen in een rustige buurt. Er is voldoende parking aan de voorzijde van het huis.